Ajută Tribul

Ajută Tribul
Foto Alex Damian

Tribul s-a născut în iunie 2011 ca o afacere socială de curierat pe bicicletă. Afacerile sociale sunt conduse de o anumită cauză, nu de profit. De aceea se numește “afacere socială“.

Scopul Tribului este de a promova pedalatul urban și diversele metode de transport alternativ.

Până azi Tribul a făcut peste 19.000 livrări pe bicicletă, astfel salvând aproximativ 16 tone de emisii de CO2. Poate nu-i foarte mult, dar noi credem că-i un început important – mai ales pentru un oraș atât de plin de mașini precum Bucureștiul.

La Tribul curierii nu sunt niște “simpli curieri”. Sunt oameni ce iubesc bicicletele și pedalatul, în general. Oameni care au hotărât că pot face un ban cinstit de pe urma unui lucru simplu și frumos precum pedalatul.


Până pe 25 mai oricine poate să ne doneze 2% din impozitul său pe profit. Așa că dacă încă nu donezi acest 2% altei asociații, ne-ar fi de mare ajutor să ni-l donezi nouă. Iar dacă nu ești angajat, dar faci profit din drepturi de autor, PFA etc. – chiar și așa ne poți dona cei 2%.

Toate aceste detalii sunt aici.

Cum ne mai poți ajuta?

Păi…

1. Folosește-ne atunci când ai livrări prin București.

2. Convinge-i pe alții să ne folosească (preferabil magazinele online sau orice altă companie ce are trimiteri prin București).

3. Recomandă-ne. Orice recomandare ne ajută enorm.

4. Dă-ne un share. La acest articol. :)

5. Salută-ne pe stradă. Asta ne motivează, să știi.

PS: Până pe 30 aprilie ai o livrare gratuită dacă-ți faci cont pe platforma noastră online (SALT.tribul.eu) și folosești voucherul “VITEZA”. Testează-ne și recomandă-ne. Mulțumim!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut:

Lasă un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

*