Program
Luni - Vineri: 10:00 - 17:00
Fie vreme bună, fie vreme rea...

0799 934 444

(tarif normal)

Contact

Tribul își încetează activitatea

Cu regret trebuie să vă aducem la cunoștință faptul că de la 1 iunie 2016 serviciul nostru de curierat pe bicicletă își va înceta activitatea complet.

Vom mai lucra doar luni – 30 mai – și marți – 31 mai – așa cum o făceam și până acum. Ulterior dispeceratul nostru se va închide și site-ul nostru de comenzi – www.SALT.Tribul.eu – va fi indisponibil pentru livrări noi, dar istoricul livrărilor va fi accesibil.

Dacă este cazul: facturarea se va face în primele zile lucratoare din luna iunie pentru activitatea din luna mai, iar, din nou, daca este cazul, rambursurile vor fi livrate la o săptămână după livrare până la ultimul ramburs livrat.

Sperăm din tot sufletul că nu vă încurcăm (prea tare) odată cu încetarea activității. Vă recomandăm cu căldură ‘concurența’ noastră de până acum: Sinapseria, Kyklos, Curierix sau orice altă firmă de curierat pe bicicletă ce se străduiește să facă un bine acestui oraș.

Din păcate drumul Tribului se termină aici. Vă mulțumim pentru încredere și colaborare. Au fost cinci ani de activitate cu peste 20 de mii de livrări.

În cazul în care există întrebări, nelămuriri sau lucruri ce necesită o rezolvare, nu ezitați să ne scrieți prin e-mail la ariel [@] tribul.eu.

Clienților cu credite le va fi returnată contravaloarea creditelor nefolosite până acum în sistem.

Vă mulțumim,
Ariel Constantinof – Președintele Asociației Tribul și “șef de trib”.