După o săptămână de donații

După o săptămână de donații

În perioada 9-13 februarie 2015 ne-am propus să strângem donații (haine și alimente) pentru Casa de copii “Ana și Copiii”.

Am primit sute de mesaje pe pagina noastra de Facebook și sute de apeluri telefonice și mii de like-uri de apreciere. Ceea ce este minunat! Însă, din păcate, ne-a fost imposibil să facem față tuturor donaților.

Spre finalul săptămânii de donații curierii erau dați complet peste cap – nu știam unde să mai bage donațiile primite, cum să le care prin trafic.

Fiecare livrare de donație era foooarte grea și voluminoasă. Ceea ce este foarte fain … Dar totodată puțin complicat pentru noi.

Am făcut peste aproape 50 de drumuri în care am luat de la voi mâncare și haine și jucării. Azi le-am dat celor de la Casa de copii. Aproape că am umplut o dubă.

Știm că mai sunt oameni care ne-au cerut să venim să ridicăm și donațiile lor, dar ne-a fost imposibil să ajungem în toate-toate colțurile Bucureștiului.

Vă încurajăm să intrați în contact cu Casa de copii și să le duceți personal donațiile dacă puteți strânge mai multe la un loc cu colegii de servici. Pe pagina lor de contact veți găsi toate informațiile necesare.

Vă mulțumim tuturor pentru implicare și mulțumim unui om simplu, Cristi, care ne-a scris pe pagina de Facebook că el nu poate dona, dar vrea să ne ajute cu livrarile și a livrat cot la cot cu noi în ultimele două zile, când ne-a fost mai greu. Kudos!

Așa arată o parte dintre donații:

După o săptămână de donații


Dă mai departe dacă ți-a plăcut:

Lasă un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

*