Program
Luni - Vineri: 10:00 - 17:00
Fie vreme bună, fie vreme rea...

0799 934 444

(tarif normal)

Hei, magazine online, clienții voștri vor livrări rapide, credeți-ne!

Hei, magazine online, clienții voștri vor livrări rapide, credeți-ne!

Noi, Tribul, ne ocupăm de livrări foarte rapide din 2011 – și când zicem foarte rapide înseamnă că durează maxim două ore ca un colet să ajungă la clientul final din clipa în care un magazin ne anunță că are un transport pentru noi.

În ultimii ani ne-am lovit de multe refuzuri din partea magazinelor online pe motiv că: “Deja avem un contract cu o firmă de curierat care livrează în toată țara.”

Dorința noastră nu este să înlocuim nicio firmă de curierat, ci să creăm o situație de câștig-câștig-câștig – da, o situație de triplu-câștig!

Noi ne dorim ca magazinele online din București să ofere și o opțiune de livrare “foarte-rapidă” (în două ore prin Tribul), astfel atrăgând și clienții care au urgențe. Câștig!

Ne dorim ca clienții magazinelor online din București să nu mai fie puși pe drumuri ca să “ridice” coletele de la sediile magazinelor mai repede, alternativa fiind livrarea în 24 de ore. Câștig!

Și totodată ne dorim să pedalăm cât mai mult și să îi mulțumim și uimim cu viteza noastră pe clienții clienților noștri. Asta ne face fericiți. Câștig!


Dacă ai un magazin online, indiferent cât de mic sau mare este, și sediul este în București – nu ezita să ne contactezi pentru livrări foarte-rapide.

Nu este necesar un contract și nu există volume minime sau maxime.

Hai să oferim clienților și opțiunea de livrare foarte-rapidă!


Lucrăm cu magazine online din 2011 constant și am observat că un număr foarte mare de clienți preferă să dea câțiva lei în plus ca livrarea lor să ajungă în 2 ore în loc de 24 de ore.