Program
Luni - Vineri: 10:00 - 17:00
Fie vreme bună, fie vreme rea...

0799 934 444

(tarif normal)

Părerile clienţilor

Doresc să vă felicit pentru promptitudinea și rapiditatea de care dați dovadă. După fiecare livrare am fost foarte mulțumiți de serviciile Tribul. Până acum am avut plăcerea să cunoaștem 2 dintre curierii Tribul, care și-au făcut treaba fără reproș. Mulțumim și continuați tot așa!

Anamaria Bogdan - MaiMultVerde

Serviciile de curierat oferite de Tribul răspund dorinţelor noastre: o modalitate de trimitere a corespondenţei în Bucureşti care este foarte prietenoasă cu mediul şi foarte de încredere. Astfel, prin utilizarea curieratului pe bicicletă încercăm să reducem şi mai mult impactul pe care activitatea MaiMultVerde îl are asupra mediului şi să promovăm bicicleta ca un mijloc de deplasare şi chiar transport extrem de versatil.

Sabina Stirb - GMP PR

Băieţii de la “Tribul” ne fac ziua de fiecare dată când apar în sediul GMP PR să preia plicurile sau pachetele noastre. Aşa explicăm şi sesiunile de fotografii cu toate colegele. Un agent din Trib = adio maşină blocată în trafic (singura a agenţiei), adio telefoane disperate şi întârzieri. Acum sunăm agentul Bufniţă, încă nu ne-am obişnuit dar ne-am prins în joc, vorbim codat şi în următoarea jumătate de oră mesajul nostru se transmite mai rapid şi mai prietenos pe străzile Bucureştiului. În plus, facem cea mai bună impresie când apărem la destinaţie. Ne place de “€œTribul”, au devenit “€œachitizia” verii şi ne dorim să-i ţinem cât mai aproape!

Andrei Rosca - Spada

Pentru Spada, Tribul a venit cu soluţia potrivită, la momentul potrivit. Fiindcă noi chiar avem plicuri şi colete care trebuie să ajungă dintr-un loc în altul în cel mult câteva ore. Lucrăm de câteva luni împreună şi totul a mers excelent până acum, iar între momentul în care le spunem că avem nevoie de ei şi momentul în care apar la sediul Spada nu cred că au fost vreodată mai mult de 20 de minute. Începem să credem că au câte un om în fiecare intersecţie din Bucureşti.