Program
Luni - Vineri: 10:00 - 17:00
Fie vreme bună, fie vreme rea...

0799 934 444

(tarif normal)

Servicii

Tribul își încetează activitatea

Cu regret trebuie să vă aducem la cunoștință faptul că de la 1 iunie 2016 serviciul nostru de curierat pe bicicletă își va înceta activitatea complet.

Vom mai lucra doar luni – 30 mai – și marți – 31 mai – așa cum o făceam și până acum. Ulterior dispeceratul nostru se va închide și site-ul nostru de comenzi – www.SALT.Tribul.eu – va fi indisponibil pentru livrări noi, dar istoricul livrărilor va fi accesibil.

Dacă este cazul: facturarea se va face în primele zile lucratoare din luna iunie pentru activitatea din luna mai, iar, din nou, daca este cazul, rambursurile vor fi livrate la o săptămână după livrare până la ultimul ramburs livrat.

Sperăm din tot sufletul că nu vă încurcăm (prea tare) odată cu încetarea activității. Vă recomandăm cu căldură ‘concurența’ noastră de până acum: Sinapseria, Kyklos, Curierix sau orice altă firmă de curierat pe bicicletă ce se străduiește să facă un bine acestui oraș.

Din păcate drumul Tribului se termină aici. Vă mulțumim pentru încredere și colaborare. Au fost cinci ani de activitate cu peste 20 de mii de livrări.

În cazul în care există întrebări, nelămuriri sau lucruri ce necesită o rezolvare, nu ezitați să ne scrieți prin e-mail la ariel [@] tribul.eu.

Clienților cu credite le va fi returnată contravaloarea creditelor nefolosite până acum în sistem.

Vă mulțumim,
Ariel Constantinof – Președintele Asociației Tribul și “șef de trib”.


Bicicleta - Servicii Tribul

Curierat rapid pe bicicleta în București.

Pe sistemul “door-to-door”, curierii noştri îți ridică pachetul direct din faţa uşii şi îl predau destinatarului în mână.

Durata medie a unei curse este de 30 de minute din momentul ridicării pachetului.

Ce putem livra?

Răspunsul este: “Orice încape într-un ghiozdan.” … dar apoi ne-a pus un client să-i livrăm broasca ţestoasă din zona Unirii până în zona Lacul Tei la veterinar… Şi atunci am schimbat puţin răspunsul: “Orice încape într-un ghiozdan, nu e viu, dar nici mort şi este legal.“.

Este responsabilitatea clientului să împacheteze pachetul cât mai bine.


Ramburs și cont colector

Putem să lucrăm și cu rambursuri și cu cont colector. Există un tarif fix de 5 lei per transfer bancar de ramburs. Acest transfer bancar nu are loc după fiecare livrare, ci periodic sau la o anumită sumă de rambursuri adunate. Cel mai adesea clienții noștri preferă transferuri săptămânale de rambursuri.

Asta înseamnă că pe perioada unei săptămâni adunăm rambursurile lor și, la final, facem un singur transfer bancar pentru toate. Costul acestui serviciu este de 5 lei.


Super Aplicația de Livrări Tribul

S.A.L.T. (Super Aplicația de Livrări Tribul)

Este aplicația noastră web de monitorizare a livrărilor. Și este inclusă în tariful nostru standard.

Ea poate fi accesată cu ușurintă de pe calculator, tablete sau mobile. Este metoda prin care tu ne oferi informații despre livrarea ta și noi te ținem la curent cu starea ei.

Prin S.A.L.T. îţi oferim următoarele informații:

– numele curierului care se ocupă de livrarea ta.

– numărul de telefon al curierului responsabil.

– care este starea livrării (Ridicată, Livrată etc.)

– ora și minutul la care a ridicat și la care a livrat.

– un istoric clar al tuturor livrărilor tale.

– și un rezumat lunar al numărul de livrări efectuate, transformate în km pedalați de curieri, potențial C02 salvat și suma de bani (10% din costul livrării) ce a fost redirecționată în proiecte sociale de promovare a bicicletei.

Servicii

Servicii


Tribul are SMS-uri

Tribul + SMS = <3

Din noiembrie 2013 am introdus și notificările prin SMS, un serviciu inclus în tariful nostru standard.

Primeşti SMS atunci când livrarea ta a fost efectuată cu succes.

Tot în SMS primeşti numele curierului responsabil și numărul său de telefon.

Punem foarte mare accent pe relația directă dintre curier și client.


Vrei să livrezi ceva acum? Atunci click aici!