Program
Luni - Vineri: 10:00 - 17:00
Fie vreme bună, fie vreme rea...

0799 934 444

(tarif normal)

Tarife

Tribul își încetează activitatea

Cu regret trebuie să vă aducem la cunoștință faptul că de la 1 iunie 2016 serviciul nostru de curierat pe bicicletă își va înceta activitatea complet.

Vom mai lucra doar luni – 30 mai – și marți – 31 mai – așa cum o făceam și până acum. Ulterior dispeceratul nostru se va închide și site-ul nostru de comenzi – www.SALT.Tribul.eu – va fi indisponibil pentru livrări noi, dar istoricul livrărilor va fi accesibil.

Dacă este cazul: facturarea se va face în primele zile lucratoare din luna iunie pentru activitatea din luna mai, iar, din nou, daca este cazul, rambursurile vor fi livrate la o săptămână după livrare până la ultimul ramburs livrat.

Sperăm din tot sufletul că nu vă încurcăm (prea tare) odată cu încetarea activității. Vă recomandăm cu căldură ‘concurența’ noastră de până acum: Sinapseria, Kyklos, Curierix sau orice altă firmă de curierat pe bicicletă ce se străduiește să facă un bine acestui oraș.

Din păcate drumul Tribului se termină aici. Vă mulțumim pentru încredere și colaborare. Au fost cinci ani de activitate cu peste 20 de mii de livrări.

În cazul în care există întrebări, nelămuriri sau lucruri ce necesită o rezolvare, nu ezitați să ne scrieți prin e-mail la ariel [@] tribul.eu.

Clienților cu credite le va fi returnată contravaloarea creditelor nefolosite până acum în sistem.

Vă mulțumim,
Ariel Constantinof – Președintele Asociației Tribul și “șef de trib”.


Avem un tarif unic și un singur tip de serviciu: livrare într-un maxim de 120 de minute de la plasarea comenzii. În cele 120 de minute este inclusă ridicarea coletului, dar și livrarea acestuia. Adesea livrăm în sub 120 de minute de la plasare – dar sunt mulți factori de luat în calcul: vremea, ora livrării, traficul etc.

Tarif Unic 26 RON
Pentru o cantitate mare de livrări oferim discounturi. Va trebui să ne sunaţi sau să ne scrieți pentru a putea discuta despre asta. – detalii pe pagina de contact.* 30-120 minute, depinde de condiţii meteo, trafic şi distanţă.

Tarif Special 22 RON
Dacă firma dumneavoastră susţine mişcarea eco, comercializează produse bio sau nu este o firmă, ci un ONG, atunci avem un tarif redus.* 30-120 minute, depinde de condiţii meteo, trafic şi distanţă.

Aceste tarife se aplică indiferent de distanţa parcursă în Bucureşti.

Livrarea este foarte rapidă (după momentul ridicării coletului) – probabil cea mai rapidă din acest oraş – în sistemul door-to-door.


Ramburs și cont colector

Putem să lucrăm și cu rambursuri și cu cont colector. Există un tarif fix de 5 lei per transfer bancar de ramburs. Acest transfer bancar nu are loc după fiecare livrare, ci periodic sau la o anumită sumă de rambursuri adunate. Cel mai adesea clienții noștri preferă transferuri săptămânale de rambursuri.

Asta înseamnă că pe perioada unei săptămâni adunăm rambursurile lor și, la final, facem un singur transfer bancar pentru toate. Costul acestui serviciu este de 5 lei.

* Tarifele afișate nu includ TVA pentru că nu suntem plătitori de TVA!