Tribul este parte din tribul Indygen

Tribul este parte din tribul Indygen

Matincă și Lăzărescu

În stânga, într-o ipostază demnă de secolul trecut, cei mai noi curieri ai Tribului: Matincă și Lăzărescu, prieteni încă de dinainte să devină colegi în Trib. Au pozat cu noile tricouri, cu care ne mândrim cu toții pentru că pe ele ne apar principalii parteneri, dintre care și Indygen. (a se observa umărul alb)

Indygen este cea mai nouă rețea de telefonie mobilă, lipsită de abonamente clasice, ce se promovează, culmea, ca un “trib”, așa cum suntem și noi.

Le-am cerut celor de la Indygen o mână de ajutor pentru că folosim foarte mult telefonia mobilă și internetul de pe mobil. Și totodată vorbim extrem de mult între noi, fie ca curieri, fie cu dispeceratul.

Cartelele de la Indygen ni se potrivesc așa cum ni se potrivesc și noile tricouri – la fix. Pentru că putem să vorbim între noi gratuit. Și mai mult, indypoints-urile nu sunt folosite ca la o cartelă clasică, în care trebuie să zici în avans ce vei folosi: minute naționale sau internet – ci sunt folosite treptat, în funcție de ce nevoi avem.

Mai mult de atât, de când avem S.A.L.T. (Super Aplicația de Livrări Tribul), curierii sunt 24/24 conectați la internet de pe mobil. Prin aplicație se preiau comenzi și se ține legătura cu clientul. Și Indygen, la ora actuală, are unul dintre cele mai vitezomane conexiuni la internet prin mobil – o viteză de până la 43.2 Mbps.

Deci putem spune că noi facem parte din tribul Indygen. Deși noi ne numim Tribul.

Ne găsiți telefonic la 0799.934.444 (Indygen).

Tribul este parte din tribul Indygen

Fotografiile le-a făcut Raluca, zisă și Lulutu, “fata de la Tribul”.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut:

Lasă un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

*